JeugdGGZ

Praktijk Parels vindt dat hulp moet helpen en dat deze gericht moet zijn op wat nodig is.

Een traject bij Praktijk Parels kan bestaan uit individuele gesprekken met uw kind, welke bijna altijd worden gecombineerd met oudergesprekken of ouderbegeleiding. Ook kan de behandeling bestaan uit gesprekken met het hele gezin of alleen met u als ouders. Dit is helemaal afhankelijk van uw vraag.

De behandeling vindt in principe plaats op onze praktijk, welke is gevestigd in Voorburg. Soms komt het beter uit om de behandeling thuis te laten plaatsvinden. We staan hiervoor open en gaan hier graag met u over in gesprek.

 

Route van de jeugdhulpverlening

Wanneer u zich wilt aanmelden bij Praktijk Parels, kunt u een verwijsbrief vragen bij uw (huis)arts, of via een collega van het jeugd-en gezinsteam van uw gemeente.

Wij plannen vervolgens graag een kennismaking met u in, waarin u kunt vertellen wat er aan de hand is en wij kunnen aangeven welke mogelijkheden voor hulp wij u kunnen bieden.

Mocht u vervolgens verder willen gaan met Praktijk Parels, wordt er aan de hand van een aantal gesprekken met betrokkenen een behandelplan opgesteld, en wordt de hulp gestart. Samen bekijken we welke vorm van hulp het beste bij u en uw kind past.