Over ons

Praktijk Parels is opgericht door Meredith Lakhichand. Het boek ‘dansend in de regen’ heeft Meredith al op jonge leeftijd op het spoor van de Orthopedagogiek gebracht. Het boek verhaalt over de strijd van een moeder voor haar dochter met autisme, binnen de hulpverleningswereld. Na de opleidingen Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Pedagogische wetenschappen, heeft zij in 2011 de postdoctorale opleiding Orthopedagoog Generalist afgerond. Meredith heeft door haar zeer ruime ervaring een uitgekristalliseerde visie op goede hulpverlening. Zij biedt hulp bij datgene wat nodig is en is wars van bureaucratische systemen.

Praktijk Parels heeft een nauwe samenwerking met diverse hulpverleners, zowel vrijgevestigd als binnen instellingen.

Geloof

Bij Praktijk Parels kan iedereen terecht met een hulpvraag voor zijn of haar kind. Wij bieden hiernaast ook specifieke hulp voor christelijke gezinnen en willen u een plek geven om uw geloofsvragen rondom opvoeding te bespreken.

Praktijk Parels verzorgt ook advies aan kerkgemeentes. Wij hebben de expertise om kerken op gebied van kinder-en tienerwerk te adviseren en te coachen, bijvoorbeeld bij visie- en beleidsontwikkeling, maar ook voor deskundigheidsbevordering van kinder-en tienerwerkers.